Wednesday, December 10, 2008

Η Προσευχή

"ΑΜΕΣΟ"
ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ Ελληνικό, 10- 12- 2008 / 1130 Β
ΠΡΟΣ : ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ Α.Α. 09 / 2008


ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΗΜΕΡΟ (ΠΕΜΠΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-12/12/08) ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ:

α. ΟΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΕΝΤΑΣΕΩΣ 9 ΜΕ 10 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ (11-12-08) ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ. (ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ).

β. ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ (11-12-08) ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (12-11-08) ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ. ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ, Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΥΦΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (13-12-08).


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΜΚ

Δ.ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

2 comments:

Little_Pat said...

λίγη ρακή να γιάνουμε, βρε αδερφέ και ο καιρός θα είναι αλλιώς. Φαντάζεσαι τον καιρό στη πατρίδα; Βγάζεις εικόνες από το δελτίο του Ζιακόπουλου;
Που κατοικοεδρεύεις;

me said...

Βγάζω εικόνες και σκέφτομαι, μην μπορώντας να μιλήσω και πολύ, γιατί θα μπω και γω στη λούπα και δε θέλω. Μόνο διαβάζω διαβάζω διαβάζω να μάθω για την πατρίδα.

Στα Λονδίνα ακόμα μα όχι για πολύ. Επαναπατρισμός σύντομα κι έτσι, να ταχθώ κι εγώ υπέρ της αντίστασης. Και το λέω με καμμία ειρωνεία.

Ρακί όπως πάντα, όση θες. Να πάνε κάτω τα φαρμάκια.